A&F B.V.

Cement dekvloeren

A&F zorgt voor plaatsing en afwerking van cement dekvloeren volgens de gestelde normen. Om zo flexibel mogelijk te werken beschikken we over een eigen vrachtwagen en transporteren we de materialen zélf van en naar uw bouw. Zo zorgen we voor een flexibele service, waardoor ook de kleinere werken uitgevoerd kunnen worden.

Een cementdekvloer is een ondervloer waar u naderhand uw iedere gewenst vloerbekleding op kan plaatsen. Tegels, tapijt of parket, de mogelijkheden zijn eindeloos. A&F zorgt voor een uitstekende afwerking van uw cementdekvloer. Kiest u voor vloerverwarming? We beschikken over de nodige kennis om uw dekvloer te plaatsen met vezelversteking, om de warmte te beter te geleiden. Indien gewenst werken we met droogteversnellers die een snellere drogingstijd garanderen, zo kunnen de verdere werken sneller weer aanvatten.

A&F staat klaar voor zowel particulieren als aannemers. Met ervaring in verschillende verbouwingen, aanbouwen, renovatie werken en nieuwbouw hebben we onze prestaties reeds meermaals bewezen. We plaatsen cementdekvloeren dan ook in verschillende kwaliteiten, zowel voor woningbouw (CW 12), garagevloeren (CW18) en bedrijfsvloeren (CW22). Alle sterken van cementdekvloeren zijn mogelijk, naar gelang uw behoeften en wensen.

Wil je meer informatie over cementdekvloeren of bijhoorende normen van plaatsing? Neem gerust contact met ons op!

Vraag uw gepersonaliseerde offerte aan Wij voorzien u graag van een gepersonaliseerde offerte voor uw werken. Hebt u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.